image
Sursa foto: Profimedia

Dublă condamnare la închisoare pe viață pentru bărbatul care și-a ucis soția cu o cobră

Un bărbat din India, care a fost condamnat pentru că și-a ucis soția punând o cobră să o muște, a fost pedepsit cu o dublă condamnare la închisoare pe viață, lucru rar întâlnit.

Sooraj Kumar a fost arestat anul trecut după ce soția sa de 25 de ani, Uthra, a murit în urma unei mușcături de șarpe, în luna mai.

Poliția a început să investigheze după ce familia acesteia l-a acuzat pe bărbat de crimă, spunând că Sooraj îi hărțuise pentru zestre.

Luni, un tribunal l-a găsit vinovat de eliberarea unei cobre în pat în timp ce Uthra dormea.

Familia ei a devenit suspicioasă deoarece Uthra fusese mușcată de o viperă Russell cu doar câteva săptămâni înainte. Ea se refăcea după prima mușcătură de șarpe când a fost atacată de cobra.

Poliția a declarat că ancheta lor a indicat că Sooraj se află în spatele ambelor tentative. De asemenea, au arestat un bărbat care l-a ajutat să procure șerpii – acesta a devenit ulterior denunțător și a ajutat poliția să reconstituie cazul, notează AlephNews.

Potrivit LiveLaw, un site juridic indian, acuzațiile poliției au ajuns la 1.000 de pagini și au detaliat conspirația elaborată planificată și pusă în aplicare de Sooraj.

Acuzarea a susținut că a fost un „caz rarisim” și a cerut pedeapsa cu moartea pentru acuzat.

Judecătorul a fost de acord că a fost un caz rar și i-a acordat lui Sooraj o dublă pedeapsă pe viață și, de asemenea, l-a obligat să plătească o amendă de 500.000 de rupii (6.635 de dolari).

Noutăţile partenerilor

comentarii: