image
Sursa foto: PartidulDemocratiaAcasa

FOTO: Braconaj la Sângerei: Mai multe căprioare, ucise cu sânge rece; Făptașul, fiul șefului pe ecologie; Reacția Moldsilva

Mai multe căprioare au fost ucise cu sânge rece, la Sângerei. Potrivit informațiilor transmise Partidului Democrația Acasă, făptașul ar fi fiul șefului pe ecologie al raionului Sângerei. Totodată, Agenţia Moldsilva s-a autosesizat cu referire la cazul de braconaj.

Partidul Democrația Acasă face apel către instituțiile statului, prin care solicită să fie trași la răspundere cei care se fac vinovați de braconaj.

„Acesta este fiul șefului pe ecologie al raionului Sângerei, ei la miezul nopții umblă prin pădurile din raionul Sângerei fără nici o frică și vânează tot ce le stă în cale (...) Ca să meargă cineva la braconat trebuie să ceară voie de la ei sau să plătească bani. Aşa filmuleţe de acest gen sunt o mulțime, doar că la vânători le era frică să le arate, imediat erau amenințați de polițiștii de la Sângerei, de şeful Control Arme şi Muniții Sângerei”, se arată în mesajul publicat pe o rețea de socializare.

De cealaltă parte, Agenţia Moldsilva s-a autosesizat drept urmare a informaţiilor cu referire la cazul de braconaj de la Sângerei şi condamnă asemenea fapte.

În acest context, potrivit Moldsilva, se solicită aportul tuturor persoanelor care dispun de informaţii în acest caz şi se garantează confidenţialitatea strictă pentru cei care vor oferi asemenea informaţii.

În cadrul Agenţiei „Moldsilva” a fost format, de urgenţă, un grup de lucru ce va realiza o anchetă de serviciu pentru elucidarea tuturor faptelor în acest caz.

Totodată, Moldsilva reiterează poziţia de condamnare a acestor abuzuri şi declară că persoanele care s-au dedat la asemenea fapte urmează să poarte responsabilitate, conform legislaţiei Republicii Moldova, indiferent de orice circumstanţe.

Toate informaţiile despre acest caz le puteţi comunica prin intermediul Liniei specializate anticorupţie a Agenţiei „Moldsilva”, tel. 022 211-311.

PartidulDemocratiaAcasaPartidulDemocratiaAcasa
PartidulDemocratiaAcasaPartidulDemocratiaAcasa
PartidulDemocratiaAcasaPartidulDemocratiaAcasa

Noutăţile partenerilor

comentarii: