‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
13.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMOLDAGROTECH (autumn) și FARMER 2021, îl plină desfășurare până sâmbătă, 16 octombrie

MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER 2021, îl plină desfășurare până sâmbătă, 16 octombrie

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Expozițiile internaționale specializate MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER, precum și târgul Toamna de Aur așteaptă vizitatorii începând cu ziua de miercuri, 13 octombrie, până pe data de 16 octombrie pe spațiile exterioare ale Megapolis Mall Everest (str. Mihail Sadoveanu nr. 42/6).

Inaugurarea a avut loc la ora 11:00. Agrobiznes este Partener Media al evenimentului.

Dat fiind restricțiile pandemice privind numărul participanților la evenimente, dar și capacitatea mai mică, în comparație cu cea a „Moldexpo”, a spațiilor de expunere, a fost posibilă acceptarea spre participare a circa 50 de companii din Republica Moldova, dar și din țările vecine – Belarus, Romania și Ucraina.

Potrivit organizatorilor, printre acestea se regăsesc proiecte internaționale pentru dezvoltarea agriculturii din Moldova, producători și distribuitori de mașini agricole, inventar și echipament pentru complexul agroindustrial, bănci și fonduri financiare, institute de cercetare, precum și producători agricoli și fermieri din republică. 

Organizatorii au renunțat la tradiționalele concursuri, seminare, activități conexe. Dar zilnic în standuri vor avea loc prezentări. Pentru mai multe detalii despre program, accesați pe următorul link.

Organizatorii atenționează că evenimentul expozițional se va desfășura cu respectarea strictă a măsurilor antipandemice: toate firmele participante vor fi reprezentate la expoziție doar de persoane vaccinate sau cu test negativ la Covid; la fel, la standuri vor fi dezinfectanți. Se va urmări respectarea distanței dintre vizitatori.

‹ adv ›

Organizatorii expozițiilor apelează la vizitatori cu rugămintea să dispună de certificat de vaccinare sau test negativ, precum și să poarte măști de protecție.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›