Elon Musk, ironic la adresa lui Jeff Bezos după ce l-a depășit în clasamentul celor mai bogați oameni din lume

Averea lui Elon Musk, fondatorul Tesla, se ridică la 222 de miliarde de dolari, cu un plus de 10,6 miliarde de dolari, în urma unei noi tranzacții. Noile cifre îl plasează pe Musk pe primul loc în Bloomberg’s Billionaires Index, urmat de Jeff Bezos, fondatorul Amazon. Acesta a postat pe Twitter o medalie cu locul doi pentru Bezos, relatează SHOK.md.

Foto:

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, îl urmează pe Musk cu o avere de 191,6 miliarde de dolari, iar cel din urmă a postat pe Twitter o medalie de locul doi pentru Bezos.



Mulțumită atât acțiunilor Tesla, cât și a acțiunilor sale majoritare la compania privată SpaceX, unde ocupă funcția de CEO, Musk a acumulat o avere imensă.

Musk a primit zero dolari ca salariu în 2020, potrivit unui dosar al companiei, dar a primit opțiuni pe acțiuni în timpul anului, care acum valorează 22 de miliarde de dolari, notează Mediafax.

Musk și Bezos, cei mai bogați doi oameni de pe Pământ, sunt implicați într-o cursă spațială. Chiar înainte de a lansa prima misiune turistică în spațiu pe Inspiration4, în septembrie, SpaceX, compania lui Musk, a câștigat contracte masive cu NASA și cu armata americană și a lansat cea mai puternică rachetă aflată în serviciu.


Pub