Veaceslav Volodin a fost ales președinte al Dumei de Stat, după alegerile din Federația Rusă

Duma de Stat a Federației Ruse și-a ales președintele. Liderului PSRM, Igor Dodon i-a adresat un mesaj de felicitare lui Veaceslav Volodin și i-a urat „mult succes și rezultate înalte în dezvoltarea social-economică a Federației Ruse”.

Foto: socialistii.md

„Îi dorim domnlui Veaceslav Volodin activitate prodigioasă, rezultate înalte în dezvoltarea social-economică a Federației Ruse, în menținerea stabilității interne a țării și a politicii externe, orientată spre interesele naționale.

Federația Rusă este partenerul strategic al Republicii Moldova, cu care, de secole, ne leagă foarte multe lucruri comune. Suntem siguri că Duma de Stat de legislatură nouă va contribui la continuarea cooperării reciproc avantajoase dintre țările noastre”, a menționat Dodon.

Volodin la întâlnirea lui Vladimir Putin cu deputații Dumei de Stat din legislatura a VIII-a a declarat că „drumul pe care l-a parcurs sistemul politic al Rusiei, devenind mai deschis și mai competitiv, arată că multe sunt posibile”.

„Dar acest progres este posibil dacă ne dezvoltăm progresiv și nu apelăm la populism și demagogie”, a declarat Volodin, scrie presa rusească.

Edinoia Rossia a adunat 99,7% de voturi în Cecenia la alegerile în Duma rusească. „În Republica noastră, Edinaia Rossia a primit 96 la sută, Partidul Comunist al Federației Ruse - 0,75 la sută și Partidul Liberal Democrat - și mai puțin”, a declarat Kadîrov.


Pub