Când iei un credit la Microinvest, nu ai nevoie de lupă – totul e clar și transparent

1280×720

Uneori, semnarea unui contract de credit e la fel ca alegerea unui pepene verde de la piață. La prima vedere, pare a fi mare, frumos și aparent copt când îl lovești cu colțul degetului. Dar când ajungi acasă, ai toate șansele să te pomenești cu surprize neașteptate și să fie veșted, cu coaja groasă și cu multe semințe. Iată de ce chiar e actual să-ți iei lupa cu tine, ca să nu dai peste un credit ce îți va aduce doar scenarii neplăcute.

La Microinvest nu vei avea niciodată astfel de situații, pentru că ei au grijă să le ofere clienților doar experiențe pozitive de creditare. Cei de la Microinvest sunt deschiși în tot ceea ce fac, de la condițiile contractelor, până la rezolvarea situațiilor neplăcute când ai întârziat cu plata. Nu există puncte scrise cu caractere prea mici pentru care-ți trebuie lupă, ca să nu le treci cu vederea. Ba dimpotrivă, Microinvest te ajută să înțelegi cât și pentru ce plătești, ca să iei o decizie asumată și responsabilă.

„Un credit îți poate aduce doar avantaje dacă apelezi la un creditor care te protejează” – Nicolae Croitoru, client Microinvest

E firesc, surprizele neașteptate nu sunt deloc binevenite atunci când iei un credit. Microinvest este unica organizație de creditare nebancară din Moldova, deținătoare a certificatului Smart, care respectă principii internaționale de protecție a clienților. Echipa dorește ca contractul de credit să-ți devină cel mai bun prieten – să fie accesibil, transparent și ușor de înțeles. Iar dacă ai vreo neclaritate sau întrebare, Microinvest este mereu gata să-ți ofere răspunsurile necesare.

Nicolae Croitoru și-a lansat afacerea de producere a mobilierului la comandă în anul 2015, iar pentru a se extinde și a-și procura utilaje mai performante, a apelat cu încredere la Microinvest. Înainte de a lua decizia finală, a analizat minuțios toate detaliile și companiile de creditare din Moldova. Știa din propria experiență că un proces de creditare asumat constă nu doar în alegerea unei oferte avantajoase la credit, dar și a unui creditor transparent. Anume acesta a fost unul dintre motivele de ce a ales să își înceapă colaborarea anume cu noi.

„Când am solicitat un credit, știam sigur ce vreau și eram încrezător în planurile mele, dar și în organizația de creditare la care am apelat. Microinvest a crezut în mine și afacerea mea, iar asta ne-a ajutat să ne dezvoltăm. Un credit bine gândit îți va aduce doar avantaje dacă faci acest lucru cât mai responsabil și dacă apelezi la un partener de încredere, cu o activitate transparentă. Acest pas necesită o analiză minuțioasă, totul să fie pus la punct până la cele mai mici detalii. Nu mai întâi iei creditul și apoi te gândești cum să-l întorci și dacă e de încredere compania aleasă.”

Întreaga istorie de succes a lui Nicolae Croitoru o găsești pe pagina cu istoriile clienților.

CONCLUZIE. Transparența și informarea sunt „ingredientele” de bază ale unui credit responsabil care te pot proteja de situații stresante și penalități. Proverbul bine cunoscut „de șapte ori măsoară și o dată taie” este mai actual ca niciodată în acest context. Alegând o organizație transparentă și obiectivă, ești asigurat din start că astfel de situații vor trece pe lângă tine, iar tu te vei bucura doar de avantajele creditului, fără ca să porți lupa cu tine când semnezi contractul.

Alege un creditor care te protejează.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente