image
Sursa foto: poză simbol

Trupul neînsuflețit al unei femei de 37 de ani a fost găsit zăcând la podea într-un apartament, la Botanica

Trupul neînsuflețit al unei femei de 37 de ani a fost găsit zăcând la podea într-un apartament de prietenul acesteia, la Botanica. Totul s-a întâmplat ieri în jurul orei 23:45 într-un apartament de pe bulevardul Dacia din capitală.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, ajunși polițiștii au fost întâmpinați de către un bărbat care s-a dovedit a fi prietenul femeii decedate.

Bărbatul de 37 de ani a comunicat că femeia tot în vârstă de 37 de ani și-a schimbat gazda pe bulevardul Dacia și urmau să se mute să trăiască împreună.

Potrivit bărbatului, cei doi au vorbit ultima dată în seara de 9 octombrie, de atunci nu a mai raspuns la apeluri.

Astfel, în seara de 10 octombrie, aproximativ la orele 22:00-23:00, barbatul a decis să se deplaseze personal pentru a verifica dacă totul este în regulă, însă la ușă nimeni nu a răspuns.

Imediat a telefonat la cei de la CSO pentru a deschide ușa, iar la deschiderea ușii a depistat-o la podea.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a chemat ambulanța, iar la sosirea ambulanței medicii au stabilit că femeia deja este decedată.

La examinarea de către medicul legist nu au fost depistate semne de moarte violentă și ulterior trupul neînsufelțit a fost transportat la CML pentru efectuarea expertizei medico-legale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: