image
Sursa foto: Getty Images

Zinedine Zidane, gata să revină în antrenorat! Ce formație vrea să îl aducă pe fostul tehnician de la Real Madrid

Zinedine Zidane a încheiat cel de-al doilea mandat la Real Madrid la finalul sezonului trecut, după ce a terminat pe locul 2 în La Liga.

Antrenorul care a câștigat alături de formația de pe Santiago Bernabeu trei trofee Champions League a mărturisit recent că este gata să revină în antrenorat.

După despărțirea de Real Madrid au fost vehiculate mai multe posibile destinații pentru tehnicianul francez, inclusiv Manchester United și Juventus. Totuși, Zidane nu s-a grăbit și a preferat să mai aștepte o perioadă.

Acum, pauza s-ar putea încheia, iar Zinedine Zidane ar putea prelua o echipă din Premier League. Este vorba despre Newcastle, echipa cumpărată recent de Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită.

Arabii sunt pregătiți să investească în formația din Premier League și, potrivit TalkSport, vor începe cu antrenorul. Aceștia vor să scape cât mai repede de Steve Bruce și să aducă un antrenor cu nume sonor. Printre variante se numără Antonio Conte, Roberto Martinez, Eddie Howe și chiar Steven Gerrard, antrenorul lui Ianis Hagi de la Rangers.

Totuși, aceeași sursă precizează că Zinedine Zidane ar fi pe radarul formației britanice, iar fanii au început deja să spere.

Newcastle a fost preluată în mod oficial de grupul de investiții din Arabia Saudită condus de Mohammed Bin Salman.

Negocierile cu grupul de investitori din Arabia Saudită s-au desfășurat mai bine de 18 luni, iar după ce problemele legale care au împiedicat tranzacția să fie dusă la capăt s-au rezolvat, afacerea a fost oficializată.

Mohammed Bin Salman este liderul grupului de investiții din Arabia Saudită care a preluat-o pe Newcastle. Averea acestuia este estimată la peste 250 de miliarde de euro, de zece ori mai mult față de patronul lui Manchester City, Sheikh Mansour.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: