image
Sursa foto: Getty Images

Tyson Fury, după ce l-a făcut K.O. pe Deontay Wilder: "Un idiot care nu știe să piardă!" Ce l-a supărat pe britanic

A avut loc și cea de-a treia confruntare dintre Tyson Fury (33 de ani) și Deontay Wilder (35 de ani), pentru titlul de campion la categoria grea, versiunea WBC.

Partida a fost pe cât de spectaculoasă posibil, întrucât ambii au fost numărați de arbitru de mai multe ori, dar în cele din urmă Wilder a fost cel făcut knockout, în runda a 11-a.

După meci, luptătorul britanic a dezvăluit că Wilder nu a vrut să-i accepte felicitările. Pentru acest gest, Fury l-a numit pe american "idiot" și l-a acuzat de lipsă de respect.

"I-am spus 'felicitări' și mi-a răspuns că nu vrea să îmi arate vreo urmă de respect sau de fairplay. I-am zis că nu e nicio problemă. Este un idiot care nu știe să piardă. Știți ceva? Ca să fii un luptător de top trebuie să arăți tupeu și respect.

Nu a făcut acest lucru în seara asta și aia a fost. Sunt recunoscător pentru faptul că suntem întregi după această luptă și că ne întoarcem la familiile noastre minunate", a declarat Tyson.

Fury, în vârstă de 33 ani, neînvins în 32 de lupte ca profesionist, l-a trimis de trei ori la podea pe Wilder, ultima oară în runda a 11-a (penultima), când a pecetluit soarta acestei confruntări, după o serie de lovituri puternice aplicate adversarului. Britanicul a fost la rândul său numărat de două ori pe parcursul meciului, dar a reuşit să revină de fiecare dată.

Cei doi pugilişti s-au înfruntat pentru a treia oară sâmbătă seara. Primul lor meci, desfăşurat în decembrie 2018, s-a încheiat nedecis, în timp ce al doilea duel a fost câştigat fără drept de apel de britanic, în februarie 2020.

Tyson Fury a avut o bursă garantată de 10 milioane de dolari, care poate creşte până la 15 milioane de dolari graţie drepturilor de televizare, în timp ce Deontay Wilder (35 ani) a avut garantată suma de 8 milioane de dolari, la care se pot adăuga alte 3 milioane de dolari din drepturile tv.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: