Weekend cu ghinion pentru doi tineri din capitală. Aceștia au ajuns la poliție, după ce au fost prinși cu droguri asupra lor

Angajații Direcției Regionale Centru a IGC au reținut două persoane, în acest weekend, cu substanțe interzise în sectoarele Ciocana și Buiucani din capitală. Comportamentul i-a dat de gol, iar carabinierii au reacționat rapid, chiar dacă unii au încercat să fugă.

Foto: IGC

Astfel, potrivit comunicatului emis de Inspectoratul General de Carabinieri al MAI, primul caz a avut loc pe strada Vadul lui Vodă și este vorba despre o tânără de 20 de ani care a intrat în vizorul carabinierilor datorită comportamentului suspect pe care l-a manifestat atunci când a ridicat un obiect de la pămînt. În urma discuțiilor cu militarii, aceasta a comunicat că pachetul conține droguri pe care ulterior intenționa să le consume.

Un alt tânăr de 36 de ani a fost observant pe str. O. Ghibu din sectorul Buiucani. Echipajul ce asigura ordinea publică, a observat un bărbat de 36 ani care a devenit agitat la apariția automobilului de serviciu și a aruncat la sol un pachețel cu o substanță asemănătoare drogurilor.

Persoanele au a fost conduse la Inspectoratele de Poliție teritoriale pentru documentare, iar substanțele ridicate și transmise spre expertiză.


Pub