Aducea haine de „brand” de peste hotare și le vindea în țară. Un moldovean, prins de polițiștii români cu 200 de articole vestimentare contrafăcute

Poliţiştii din cadrul Sectorului de Frontieră Răducăneni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova care transporta 200 articole vestimentare contrafăcute. Astfel, angajații punctului de trecere au stopat un autovehicul marca Mercedes Sprinter, condus de un cetățean moldovean în vârstă de 32 de ani.

Foto: ITPF Iași

Potrivit comunicatului de presă emis de ITPF Iași, în data de 10 octombrie, polițiști de frontieră aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru un control de rutină, pe raza localității de frontieră Gorban, un autovehicul marca Mercedes Sprinter.

După ce deschis ușile mijlocului de transport, poliția a descoperit cantitatea de 200 articole vestimentare, printre care compleuri sportive formate din pantalon și bluză trening, ce purtau însemnele grafice ale unor mărci înregistrate și care prezentau semne vădite de a fi contrafăcute.



Conform prevederilor legale, s-a luat măsura reținerii bunurilor care prezentau semne de contrafacere, în vederea confiscării și expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea și valoarea lor.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice sau similare.


Pub