(video) Licitație cu scandal. Un agent economic cere amplasarea exactă a gheretei: Azi stau așa, mâine mă mută cu doi metri, apoi iar cu doi

Un participant la licitație deschisă de astăzi, privind încheierea contractului de amplasare a unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău, a solicitat de la membrii comisiei „să fie indicat clar localizarea terenului”. „Acolo nu scrie amplasarea, eu am avut probleme și m-au mutat dintr-o parte în alta, du-te doi metri azi de aici, apoi iar cu doi metri”, i-a reproșat agentul economic lui Roman Vitiuc.

Foto: Captură video

Participant la licitație: Am avut probleme la Zoo, care nu s-au clarificat până acum, la adresa Melestiu 11 tot așa, mai întâi stai aici, pe urmă du-te te în altă parte.

Roman Vitiuc: Haideți, vă rog, să discutăm după ședință.

Participant la licitație: Nu după, eu participi la licitație, eu trebuie să știu pentru ce participi la licitație

Roman Vitiuc: Conform amplasamentului…

Participant la licitație: … Nu, conform amplasamentului este schema, regulamentul…

Roman Vitiuc: ...schema propriu-zisă este oferită.

Participant la licitație: Și data trecută, exact aceeași chestie și după s-a prezentat, acum iarăși nu se prezintă schemele.

Roman Vitiuc: Este prezentat așa cum prevede regulamentul, noi avem terenul prestabilit, ulterior schema definitivă se realizează prin ieșire la fața locului, de membrii comisiei.

Participant la licitație: Cum adică, mai întâi participăm la licitație și după venim la fața locului?

Roman Vitiuc: participați în baza amplasamentului.

Participant la licitație: Amplasamentul este într-o rază oarecare, dar când ne ducem la fața locului, ne mută la 10-15 metri.

Roman Vitiuc: V-am spus care sunt prevederile conform regulamentului.

Participant la licitație: Mai citiți odată regulamentul.

La cea de-a șasea licitație deschisă pentru obținerea dreptului de a încheia un contract pentru amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul capitalei, desfășurată luni, au fost adjudecate 10 locuri, în valoare totală de 12,3 milioane de lei.


Pub