sâmbătă, 20 aprilie, 2024
11.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Schema de protecție ADAMA la cultura de porumb în gospodăria Agriscop Group

VIDEO. Schema de protecție ADAMA la cultura de porumb în gospodăria Agriscop Group

Recomandate

SRL „Agriscop Group” an de an implementează mai multe scheme de protecție a culturilor pentru a determina cele mai eficiente și rentabile variante.

Produsele din portofoliul companiei ADAMA se regăsesc în schemele de protecție la toate culturile, iar în acest sezon o atenție deosebită a fost oferită culturii porumbului și noilor erbicide ADAMA, eficiente inclusiv în combaterea buruienilor dicotiledonate.

„Lotul demonstrativ pe sistemele de erbicidare includ un singur hibrid de porumb pentru care au fost aplicate diferite scheme de erbicidare. Avem nevoie de o cultură curată, care ne-ar permite să reducem potențialul buruienilor pentru cultura următoare. Totodată, reprezintă un element mecanic ce influențează recoltatul, a specificat Eugen Adam, SRL „Agriscop Group”.

Pe lângă erbicidele deja cunoscute, au fost aplicate erbicidele Starship 100 SC și Sulcotrek 500 SC – fiecare produs contribuind la combaterea buruienilor în special dicotiledonate.

În plus, pentru a spori eficiența pachetului tehnologic, în amestec a fost inclus un produs partener – Nicogan 40 SC.

„Așteptăm rezultatele recoltării. Până la urmă, protecție culturii are o pondere destul de mare în formarea recoltei. Cu siguranță, compania ADAMA este cea care ne asigură, în primul rând, produse de calitate, iar sistemul logistic implementat ne permite să obținem exact produsele de care avem nevoie”.

Mai multe detalii despre fenofazele în care au fost realizate tratamentele și produsele incluse în schemele de protecție aflați în videoul realizat.

Adama
Adamahttps://www.adama.com/moldova/ro/
Cea mai mare companie de produse fitosanitare din lume cu o prezență neîntreruptă în Republica Moldova de peste 25 de ani!

Citește și ›

Advertoriale