(video) Au dat jos un indicator și au fost la un pas de a accidenta o femeie: Doi șoferi s-au tamponat în centrul capitalei

Accident filmat într-o intersecție din capitală. Două mașini s-au tamponat, iar un pieton a fost la un pas de a fi luat pe capotă.

Foto:

Potrivit ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, accidentul s-a produs la intersecția străzilor București și Bulgară în seara de 07 octombrie. În secvența video care a ajuns pe rețelele de socializare filmate de un martor ocular, se observă cum o mașină de culoare neagră, condusă de un bărbat de 68 de ani, încearcă să intre în intersecție de pe strada Bulgară, care este secundară.

Aceasta s-a tamponat cu un alt automobil, mașinile fiind proiectate pe trotuar și au doborât un indicator. În momentul impactului, pe zebra de la intersecție se afla un pieton, care era la un pas de a fi strivit de către mașini. 

Potrivit poliției, nicio persoană nu a avut de suferit, iar șoferul care se va face vinovat de producerea accidentului va fi pedepsit, conform legii. 


Pub