Creditul e ca un puzzle – toate piesele trebuie să fie la locul lor

Cine nu iubește să construiască puzzle-uri? Regula principală ca să-ți iasă tabloul final este să pui toate piesele la locul lor și să nu lipsească niciun detaliu. La fel e și cu creditele. E greu să găsești oferta care ar conține toate elementele importante pentru tine – prețul adecvat, suma necesară, termenul potrivit și gajul minimal, toate la momentul oportun. Dar e atât de plăcut când dai peste un creditor, gata să-ți ofere o soluție de finanțare flexibilă și personalizată, adaptată în totalitate după nevoile și posibilitățile tale. 

Foto: Microinvest

Anume după acest principiu important ne conducem la Microinvest – unica organizație din Moldova, deținătoare a certificatului internațional de calitate Smart, unde ai parte de formate ADECVATE ale produselor financiare. Îți dorești un credit pentru nevoi personale, dezvoltarea afacerii, procurarea unui automobil sau poate a unui imobil nou? Indiferent care-i scopul tău de creditare, îți oferim condiții avantajoase pentru fiecare din aceste scenarii, și cel mai important, avem grijă ca oferta propusă să ți se potrivească precum piesele dintr-un puzzle.

Rezultatul sunt clienți mulțumiți și fideli, care-și realizează obiectivele la timp și ne motivează prin exemplele proprii, că suntem cei mai buni în ceea ce facem.

„Oferta Microinvest mi s-a părut cea mai adecvată pentru tipul meu de activitate”


Nicolae Gorgan, fotograf de profesie, s-a convins din propria experiență că la Microinvest toate produsele financiare au formate adaptate în funcție de necesități. A apelat la Microinvest pentru un credit ca să-și achiziționeze tehnică mai performantă și este sigur de faptul că a făcut cea mai bună alegere, din toate produsele financiare pe care le-a solicitat până acum. I s-a făcut o analiză personalizată a necesităților, ca în final să beneficieze de un credit atractiv și adecvat.

„Până să apelez la Microinvest, deja aveam experiență de creditare la alte instituții financiare și știam exact de ce am nevoie. Ei au fost foarte receptivi, mi-au făcut o ofertă avantajoasă, luând în considerare tipul meu de activitate și necesitățile, și ce m-a impresionat, decizia am obținut-o în doar 10 minute. Omul este curios de fire, el vrea să se simtă înțeles, protejat și îndrumat, ca să facă ceea ce și-a propus AICI și ACUM. Am beneficiat de un produs adaptat în totalitate nevoilor mele, care m-a ajutat să-mi achiziționez tehnică nouă și să mă dezvolt în activitatea mea de fotograf.”

Întreaga istorie de succes a lui Nicolae Gorgan o găsești pe pagina cu istoriile clienților noștri.

La fel ca Nicolae, toți clienții Microinvest au parte de o colaborare eficientă pe întreg procesul de creditare și cel mai important – produse cu format adecvat, adaptate după nevoi și posibilități personalizate. Pentru că la Microinvest ne place să „construim” puzzle-uri financiare de succes și vrem ca fiecare client să se simtă încrezut în decizii, sigur și protejat.

Alege un creditor care te protejează.


// console.log('no ads situation')