image
Sursa foto: Getty Images

Andy Murray și-a supărat soția, după ce a pierdut verigheta într-un mod bizar: "Sunt un idiot!"

Fostul lider mondial Andy Murray (34 de ani, 121 ATP) a solicitat sprijin pe rețelele sociale, după ce și-a pierdut verigheta în Statele Unite ale Americii, unde se pregătește pentru turneul de la Indian Wells.

Tenismenul britanic a povestit că s-a antrenat la temperaturi foarte ridicate, de 38-39 de grade Celsius, astfel că încălțările sale au devenit "umede și urât mirositoare", iar în lipsa unui balcon s-a gândit că ar fi o idee bună să lase pantofii sport la aerisit chiar sub mașina sa, care a fost parcată în fața hotelului.

În dimineața următoare, pantofii sport ai lui Murray nu mai erau sub mașină, cum nu se mai afla nici verigheta acestuia, care era legată de unul dintre pantofi, scrie The Guardian, care citează declarațiile tenismenului.

"Pantofii mei sport au fost furați, așa că am mers la un magazin de acolo și am luat o pereche diferită, o altă marcă. Nu e ideal, dar nu e capătul lumii.

Când mă pregăteam de antrenament, preparatorul fizic mi-a spus: 'Unde ți-e verigheta?'. Mi-am dat seama că am legat verigheta de pantof când jucam pentru că nu pot să mă antrenez cu ea pe mână. Deci da, mi-a fost furată și verigheta", a declarat Murray.

"Am fost un idiot" și "A fost o idee groaznică. Nici nu mai e nevoie să vă zic că cei de acasă sunt supărați", a spus Murray, după ce și-a dat seama că a pierdut verigheta.

"Dacă cineva are vreo idee despre cum aș putea găsi verigheta, m-ar ajuta foarte mult", a mai spus britanicul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: