image
Sursa foto: Getty Images

Dacă Xavi acceptă să vină la Barca, el este primul jucător pe care îl cere. Anunţul spaniolilor

Presa spaniolă anunţă că Xavi Hernandez rămâne marele favorit pentru a prelua FC Barcelona din stagiunea viitoare.

Potrivit Don Balon, Xavi Hernandez rămâne marele favorit al conducerii Barcelonei pentru a prelua echipa din stagiunea viitoare.

Joan Laporta insistă pentru ca Xavi să revină la Barca, dar o astfel de mutare s-ar putea produce din vara viitoare şi cu anumite condiţii.

Una dintre ele se leagă de transferuri, iar fostul mare jucător al Barcelonei are în minte o ţintă clară: Raheem Sterling.

Atacantul nu mai este titular indiscutabil la Manchester City, iar vârful naţionalei Angliei este dispus să plece inclusiv în iarnă de pe Etihad Stadium

Nu ar fi o achiziţie ieftină pentru Barcelona, dar Joan Laporta pare decis să-i facă pe plac lui Xavi şi să-i îndeplinească toate dorinţele.

Raheem Sterling are 26 de ani şi o cotă de piaţă de 90 de milioane de euro. Fotbalistul achiziţionat în 2015 de Manchester City are 115 goluri marcate pentru ”Cetăţeni” în 302 meciuri. A mai jucat pentru Liverpool, formaţie pentru care a adunat 129 de partide şi 23 de goluri. Sterling are 70 de selecţii în naţionala Angliei şi 18 goluri marcate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: