Breaking News

image
Sursa foto: Profimedia

Paul Pogba s-a săturat de zvonuri! Ce a spus despre posibila plecare de la Manchester United, după ultimul meci cu Franța

Paul Pogba (28 de ani) s-a întors la Manchester United în vara lui 2016, însă superstarul francez nu a reușit să aibă evoluții bune în mod constant la vicecampioana Angliei.

Campionul mondial mai are contract până în vara lui 2022 cu gruparea de pe Old Trafford, iar acesta poate alege să plece gratis de la echipă, având posibilitatea să semneze un precontract cu orice club, începând din iarnă.

După meciul câștigat de Franța în fața Belgiei cu 3-2, în cadrul semifinalelor Ligii Națiunilor, mijlocașul a fost întrebat despre posibila sa revenire la Juventus, vehiculată din ce în ce mai mult în ultimul timp.

Francezul nu a dorit să dea niciun indiciu, dar a asigurat faptul că încă mai are o relație foarte bună cu foștii săi colegi de la formația bianconeri. Totuși, având în vedere că Pogba a spus că va vedea ce face abia după finalul sezonului actual, este puțin probabil ca acesta să ia o decizie în iarnă.

"Îmi place Torino! Mereu vorbesc cu foștii coechipieri de la Juve, cum ar fi Dybala. Sunt în Manchester acum, am contract până în iunie și după vom vedea. Vreau să joc în acest sezon la cel mai bun nivel al meu, iar apoi vom vedea", a explicat Pogba.

Manchester United își pierde răbdarea cu Paul Pogba și nu va aștepta până în iarnă ca jucătorul să semneze prelungirea contractului, potrivit celor de la The Sun. Oficialii clubului i-au dat un ultimatum mijlocașului, cu o nouă ofertă, 24 de milioane de euro pe an.

"Dacă nu semnezi acum, ne facem planurile fără tine", i-ar fi transmis conducerea lui Pogba, potrivit publicației Daily Mail, care susține că "diavolii" au devenit "disperați" și nu mai știu ce să facă după ce i-au pus pe masă ultima propunere și au încercat toate variantele posibile.

Campionul mondial a transmis că vrea să aibă o echipă capabilă să se lupte pentru trofee, așa că "diavolii" au făcut eforturi mari și a realizat transferuri sonore în vară, printre care și aducerea lui Cristiano Ronaldo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: