(foto) Mercedes-Benz introduce programul de personalizare MANUFAKTUR

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mercedes-Benz introduce programul de personalizare MANUFAKTUR. Materiale selectate care sunt prelucrate predominant manual, finisajele exclusive ale vopselelor și ornamentele de înaltă calitate din interior oferă o gamă largă de opțiuni pentru un aspect individual al maşinilor.

Un program corespunzător este deja disponibil pentru G-Class de mai mulți ani – G manufaktur – o selecție de materiale și culori special adaptate arhitecturii vehiculului. Dar odată cu introducerea noului program, pot fi personalizate corespunzător şi alte serii de modele, cum ar fi CLS, Mercedes-AMG GT 4-door, noul S-Class cu ampatament alungit şi noul Mercedes-Maybach S-Class.

În imagini este prezentat modelul Mercedes-Benz S 580 e MANUFAKTUR, cu exterior MANUFAKTUR vintage blue uni şi interior MANUFAKTUR deep white/black.

Programul este conceput doar pentru clienţii care caută ceva special în ceea ce privește vopseaua, tapițeria din piele și designul interior, motive pentru care Mercedes-Benz oferă acum opțiuni suplimentare de personalizare exclusivă.

Clienții se pot aștepta la o ambianță caracterizată printr-un concept de culoare la fel de estetic și extraordinar, cele mai fine materiale, confort senzual și elemente exclusive de trim finisat cu lac lucios sau lemn natural. Excelența măiestriei este vizibilă și tangibilă în broderie, pielărie și elementele de trim aplicate cu atenție.

Atenția la detalii este evidențiată în special în modelele S-Class LWB și Mercedes-Maybach S-Class, prin inscripția MANUFAKTUR cu aspect cromat pe consola centrală și ca broderie discretă sub lunetă, deoarece este rezultatul unui proces de fabricație de înaltă calitate, cu materiale selectate, de primă clasă.

Una dintre cele mai expresive caracteristici ale unui vehicul este culoarea acestuia. Gama MANUFAKTUR oferă o selecție exclusivă de finisaje speciale pentru vopsele – atât mat mătăsos, cât și metalizat lucios sau culori nemetalizate bogate. Unele dintre aceste culori amintesc de istoria Mercedes-Benz.

De exemplu, MANUFAKTUR silicon grey uni a făcut deja parte din gama de culori până la începutul anilor 1960 și, de exemplu, a împodobit legendarul 300 SL “Gullwing” ca o culoare specială. MANUFAKTUR graphite metallic şi MANUFAKTUR olive metallic s-au numărat printre opțiunile exterioare exclusive în anii 1980, în timp ce MANUFAKTUR vintage blue uni a fost o alegere populară pentru Clasa E (W123) și Clasa S (W126) în anii 1980.

Tendința spre un finisaj satinat se reflectă în finisaje fine, elegante, cum ar fi MANUFAKTUR cashmere white magno şi MANUFAKTUR kalahari gold magno, ori nuanţa sportivă MANUFAKTUR night black magno.

Iar pentru interior, pielea nappa fină, de înaltă calitate, cu concepte de culori contrastante neobișnuite, caracterizează ambianța. Aici revine la viață clasicul MANUFAKTUR deep white/black, la fel ca și iconica culoare specială de tapițerie MANUFAKTUR pastel yellow/black, care a fost disponibilă pentru Clasa S până în 2012.

De asemenea, în combinație cu negru, alte culori pentru piele, cum ar fi MANUFAKTUR nut brown/black, MANUFAKTUR truffle brown/black sau maritime MANUFAKTUR yacht blue/black sunt valabile pentru cea mai mare eleganță individuală.

Cusătura complexă cu model diamantat sporeşte și mai mult aspectul exclusivist și asigură un confort deosebit de plăcut al scaunelor. Pachetul include, de asemenea, perne suplimentare tone-on-tone cu logo brodat – în funcție de cerințele de model și echipare, fie steaua Mercedes-Benz, rombul dublu-M al Mercedes-Maybach sau inscripția Mercedes-AMG în covorașele de podea, de exemplu.

În cazul în care clientul va alege unul dintre pachetele opționale Emblem disponibile pentru versiunea cu ampatament lung a Clasei S și Mercedes-Maybach S-Class, mărcile comerciale pot fi brodate chiar și în culoarea aurului sau platinei pentru a spori și mai mult ambianța luxoasă.

În combinație cu tapițeria selectată, clienții primesc şi o serie de componente rafinate suplimentare pentru o impresie de ansamblu coerentă și constant de înaltă calitate. De exemplu, volanul MANUFAKTUR îmbrăcat manual în piele dublu-ton, precum și panourile centrale ale ușilor, cotiera și secțiunea inferioară a panoului de instrumente sunt, de asemenea, căptușite cu piele nappa fină. Cusătura precisă și potrivirea excelentă sunt o dovadă a nivelului ridicat de măiestrie al celor care modelează toate componentele din piele din cele mai bune materiale.

O altă opţiune suplimentară este plafonul MANUFAKTUR realizat în întregime din piele Nappa cu romb Maybach dublu cusut. Se compune dintr-un panou central posterior într-o culoare contrastantă, cu matlasare diamantată și un panou central mijlociu într-o culoare contrastantă, fără matlasare diamantată.

Interiorul armonios este completat de covorașe de podea groase de înaltă calitate, cu margini din pielea nappa aleasă într-o culoare contrastantă. În funcție de linia de echipare și de alegerea pachetului Emblem, acestea mai pot fi brodate cu steaua Mercedes-Benz, sigla Maybach sau inscripția Mercedes-AMG. Logourile mărcii sunt repetate și pe panourile pragurilor ușilor, unde sunt iluminate suplimentar și mărginite de actualul model Mercedes Star sau, în cazul Mercedes-Maybach, de actualul model Maybach.

Şi într-un final, o adevărată atracție vizuală este iluminatul MANUFAKTUR surround cu proiecție animată. Când ușile sunt deschise, modelele animate Mercedes-Benz sau Mercedes-Maybach care utilizează tehnologia LCD sofisticată se aprind și luminează elegant atât zonele de intrare din față, cât și cele din spate. Acest lightshow special este posibil prin patru proiectoare LCD încorporate în portiere, care se dezactivează automat după zece minute.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/