(foto) Premieră: Noul Toyota Hilux GR SPORT

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Toyota lansează echiparea GR SPORT şi pentru pickup-ul Hilux, însă deocamdată pentru piaţa din Japonia. Înainte de facelift Hilux GR Sport a existat chiar sub forma unui model de ediţie specială şi limitată, disponibile doar pentru America Latină şi Africa de Sud.

Caracteristici cheie:

  • De un Hilux obişnuit se deosebește prin prezenţa unui widebody kit, cu extensii pe aripi, care măreşte lăţimea maşinii până la 1.900 mm şi o face să arate mai interesant.
  • Farurile vin standard LED bi-fascicul (cu funcție de nivelare automată și decor exclusiv). Oglinzile retrovizoare sunt vopsite în culoare neagră şi dispun de semnalizatoare de direcţie integrate. Mânerele uşilor sunt vopsite în culoarea caroseriei.
  • Dispune de bare de protecție (cea posterioară e neagră) și o grilă de radiator dedicată, alături de un set de jante exclusive din aluminiu de 18 inci (cu şase prezoane), vopsite în culoare neagră, în anvelope 265/60R18 (cu etriere de frână roşii în spatele lor).
  • Pasagerii din faţă, inclusiv şoferul, vor sta pe nişte scaune sport profilate, tapiţate cu piele sintetică exclusivă, în combinaţie cu piele întoarsă şi cu logouri GR brodate.
  • Există instalat un volan sport dedicat, îmbrăcat în piele naturală, cu aplicaţii decorative argintii şi padele în spatele său pentru comutarea manuală a treptelor cutiei de viteze. Mai există un buton dedicat de pornire a motorului şi un panou de bord cu un contor Optitron dedicat şi animaţie specifică pe ecranul de 4.2 inci dintre ceasurile analogice.
  • Printre altele se anunţă un: set de pedale din aluminiu, levier al cutiei de viteze acoperit cu piele naturală, cheie breloc cu logo GR, afişaj central de 8.0 inci, sistem de camere cu monitor pentru vedere panoramică,
  • Din punct de vedere tehnic dispune de o suspensie resetată cu noi amortizoare monotub pentru o reacţie mai bună a direcţiei şi un caracter de condus mai confortabil în acelaşi timp. La acest capitol mai are un sistem de control activ al tracţiunii, unul de asistenţă la coborârea în pantă, un auto LSD (diferenţial cu alunecare limitată) şi altele, toate dedicate pentru acest model.

Preţul maşinii în Japonia este de 4.312.000 yeni (33.500 de euro).

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise