(video) Contorul accidentelor din intersecția Bucureşti – Bulgară a mai înregistrat unul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou accident rutier s-a produs în seara zilei de ieri la intersecția străzilor Bucureşti şi Bulgară. Fiind una nedirijată de semafoare, e una dintre cele în care se produc relativ des incidente, astfel încât este necesar de stat cu ochii în patru la traversarea sa, mai ales când câmpul vizual este limitat.

Revenind la situaţia în cauză, o cameră de bord a surprins momentul accidentului, astfel încât nu mai este nevoie de explicaţii sau teorii. Poliţia l-a înregistrat la ora 18:10, iar când echipajul de documentare a ajuns la faţa locului s-a putut afla că Dacia era condusă de un şofer de 68 de ani, iar Opel-ul de unul de 28 de ani.

În urma impactului nimeni nu s-a ales cu traumatisme, deşi o femeie de pe trotuar era foarte aproape să fie atinsă de un automobil, însă a reuşit să reacționeze la timp. Acum, conducătorul auto care va fi găsit vinovat riscă o sancțiune sub formă de amendă în mărime de până la 1.500 lei și 6 puncte de penalizare.

Apropo, cum crezi cine se face vinovat? Lasă un comentariu mai jos sau pe Facebook.

VIDEO: facebook.com/iulia.dkaia

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/