S-a pornit acasă, dar va ajunge la închisoare: Un moldovean, dat în căutare în Italia pentru furt, reţinut la frontieră

Un bărbat de 31 de ani din Republica Moldova care deține și cetățenia română, a fost prins la frontieră de peste Prut de către oamenii legii. Acesta fiind căutat de autoritățile italiene pentru săvârşirea infracțiunii de furt. .

Foto: ITPF Iași

Potrivit poliției de frontieră române, în Punctului de Trecere Albița, în data de 06 octombrie, în jurul orei 10.30, un bărbat s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară.

Oamenii legii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de către autorităţile din Italia pentru punerea în aplicare a unui mandat de arestare şi predare, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe teritoriul Italiei. În fapt, acesta a fost surprins pe timpul nopții într-un parc de autoturisme de lux aflat în Italia, sustrăgând diverse componente auto, alături de un alt bărbat. Pentru această faptă penală bărbatul riscă o pedeapsă privativă de libertate între 3 și 10 ani.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Pub