(foto) Brazilia: Căutau un bărbat suspectat de pedofilie, dar au dat peste o colecție de circa 3 mil. euro, în casa lui

Poliția din Brazilia a dat peste o comoară a timpurilor naziste care este estimată la circa 3 milioane de euro, după ce au făcut percheziții la locuința unui bărbat suspectat de pedofilie. În casa acestuia din Rio de Janeiro, au fost găsite costume, arme dar și obiecte de colecție, scrie Reuters.

Foto: digi24.ro

Potrivit presei din Brazilia, este vorba despre un bărbat de vârsta a treia, care păstra în propria locuință peste 1.000 de obiecte de colecție, printre care uniforme naziste, publicații, picturi, imagini cu fostul cu Fuhrer al Germaniei, Adolf Hitler dar și o gamă largă de steaguri de pe timpul celui de-al Treilea Reich.

Colecția anilor 1933-1945, a fost descoperită după ce poliția a pătruns în casa suspectului pentru a-l aresta, care este suspectat de un viol asupra unui minor și ar fi abuzat alți copii în apartamentul său.

Polițiștii verifică acum dacă suspectul are legături cu grupări naziste și de extrema dreaptă, încercând să stabilească dacă acesta căuta astfel de obiecte. Toată colecția de obiecte din Germania nazistă va ajunge la un muzeu.


Pub