(video/foto) Maib te invită la un eveniment spectaculos: 100 de drone și zeci de lasere fac un show aerian de neuitat
Showul high-tech își propune să lumineze cerul și să creeze animații de diferite forme cu ajutorul a 100 de drone simultan, completate de o proiecție laser fascinantă. Acesta reprezintă o combinație unică dintre tehnologie și artă, care vă va impresiona.
Foto: maib

Scopul principal al acestei transformări este de a se alinia la necesitățile și stilul de viață al clienților. Prin urmare, se implementează o nouă strategie, inclusiv personalitatea brandului maib și modelul operațional, care vor oferi mult mai multe facilități, atât în ​​mediul real, cât și în mediul online, dar și identitatea vizuală maib: logo-ul, noua înfățișare a sucursalelor băncii, site-ul web și aplicațiile.

(update) Pe lângă un show cu dronele, organizatorii au pregătit și un concert de excepție cu muzică live. Moldovan National Youth Orchestra, dirijor Andriano Marian, cântă în scuarul din fața sediului maib din centrul capitalei.

(update) „Moved to the next level”, a spus în deschiderea show-ului Giorgi Shagidze, președintele maib. Pe cerul Chișinăului urmează cel mai spectaculos show pe care l-a văzut vreodată capitala.

(update) A începutul show-ul.

(update) 100 de drone urcate simultan au creat pe cer proiecția hărții Republicii Moldova și a prezenței maib chiar și noua identitate vizuală a băncii poate fi observată pe cer.

(upate) „Felicitările mele. Sunt extrem de bucuros pentru tot ce am văzut. Vă urmăresc în fiecare zi și sunt mândru de echipa demnă de toate laudele. Sunt sigur că maib merge spre un nou nivel de calitate și cu pași mari”, a spus Serghei Cebotari, fost președinte al maib.

Cu un mesaj de felicitare a venit și unul dintre acționarii băncii.

„Maib, înainte și cu cel mai înalt succes”, a menționat Victor Miculeț.

(update) Mai mulți oaspeți au venit la eveniment nu doar cu laude și cu urări, dar și cu daruri pentru echipa maib.

Președintele maib, Giorgi Shagidze a venit cu un mesaj pentru cei prezenți la eveniment.

„Sunt onorat și nerăbdător să vă prezint identitatea noastră de brand reînnoită! Ce ne-a inspirat să facem această schimbare? Această transformare a fost inspirată de noua și ambițioasa strategie MAIB, de standardele superioare pe care le-am stabilit pentru experiența clienților și – cel mai important – de aspirația noastră de a face viața clienților noștri mai ușoară, mai bună și mai mobilă. Viziunea noastră ne motivează să inovăm și să creăm produse și servicii actualizate, care ne ajută să fim la doar un click distanță de fiecare dintre voi, indiferent de ceea ce faceți sau unde vă aflați. Fiți alături de noi spre nivelul următor!”, a menționat Giorgi Shagidze, președinte maib.











Urmăriți evenimentul live chiar aici:



// console.log('no ads situation')