(foto/video) Aston Martin DB6 electrificat de Lunaz costă peste un milion de dolari

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania britanică Lunaz anunţă extinderea serviciilor sale de electrificare a maşinilor devenite deja retro sau clasice pentru a cuprinde şi modele marca Aston Martin!

După dezvăluirea unor proiecte pe bază de automobile Jaguar, Land Rover, Bentley și Rolls-Royce, Lunaz a fost solicitată în mod constant de către baza sa globală de clienți să aplice abordarea sa de re-inginerie și restaurare pentru aceste mașini şi altele.

Apropo, ştiaţi că în această vară celebrul David Beckham a devenit un investitor şi deţine în prezent 10% din acţiunile firmei?

În 2018, Lunaz Design a anunțat un plan de continuare a moștenirilor celor mai frumoase mașini din istorie prin restaurare, retehnologizare și electrificare. De atunci, creșterea presiunii legislative și o schimbare a sensibilităților globale au făcut ca misiunea companiei de a păstra aceste obiecte cele mai semnificative să fie mai esențială ca niciodată.

Astăzi, Lunaz Design anunță completarea familiei sale cu cele mai renumite mașini din istoria auto britanică, odată cu introducerea unei producții limitate de mașini Aston Martin DB6 restaurate, reproiectate și electrificate. De asemenea, sloturi de construcție extrem de limitate vor fi puse la dispoziție şi pentru modele precum DB4 și DB5.

În urma confirmării comenzilor pentru aceste prime mașini, Lunaz va oferi acum clienților din întreaga posibilitatea de a lege un Aston Martin DB6 electric atât în configurația cu volan pe stânga, cât şi cu volan pe dreapta. Prețurile exacte vor fi comunicate în mod privat la cerere, dar depășesc un milion de dolari + taxele locale! Primele livrări sunt programate pentru al treilea trimestru al anului 2023.

Prețurile pentru modelele mai rare DB4 și DB5 vor fi disponibile strict la cerere!

Fiecare Aston Martin DB6 electrificat de Lunaz va trece printr-un proces exhaustiv de restaurare și retehnologizare a metalelor goale. Manevrabilitatea va fi asigurată de sisteme moderne de frânare, suspensie și direcție, în timp ce confortul interior va fi adus la standardele moderne prin furnizarea de aer condiționat și integrarea sensibilă a celor mai recente sisteme de infotainment, navigație și conectivitate Wi-Fi completă.

Mașina va fi propulsată de o unitate de propulsie electrică modulară, dezvoltată în întregime in-house de către Lunaz și compusă din celule de baterii și motoare electrice de cele mai înalte standarde europene (380 CP şi 700 Nm). Capacitatea bateriei poate varia între 80-120 kWh. Autonomia poate depăşi 400 de km. Fiecare mașină va fi echipată cu încărcător rapid conform standardului CCS.

Toate vehiculele electrificate de Lunaz sunt proiectate și fabricate la casa companiei din Silverstone, Anglia. Iar în această vară, Lunaz Group şi-a anunţat nu numai extinderea afacerii, ci şi a sediului central unde muncesc deja peste 100 de angajaţi, numărul lor fiind setat să crească până la 500 până în 2024.

Tot în această vară a fost creată divizia Lunaz Applied Technologies (L.A.T.), care transformă vehiculele ce transportă deşeuri şi altele industriale în unele electrice. CEO-ul Jon Hilton, care a fost anterior responsabil de motoare în echipa Renault F1 (2003-2006), împreună cu creșterea în Europa vrea să-şi direcționeze compania şi pe piața americană, în mod activ negociind crearea unei rețele de mini-fabrici.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/