Igor Dodon a plecat într-o deplasare „fulger” la Moscova. De cine este însoțit

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, fostul șef de stat Igor Dodon, a plecat ieri, 05 octombrie, într-o deplasare la Moscova. Anunțul a fost făcut la Puterea a patra de la N4.

Foto: UNIMEDIA
„Dragi prieteni, eu la 15:30 deja nu o să fiu, pentru că mă deplasez astăzi la Moscova și o să meargă și unii deputați, Bogdan Țîrdea o să fie, el prezintă cartea sa despre ONG-uri. Apropo, o temă foarte actuală în contextul declarațiilor de ieri a Procurorului General. Am și unele întrevederi. O vizită de lucru, fulger, pe o zi, două și înapoi”, a declarat Igor Dodon. 

Liderul PSRM, Igor Dodon, califică reținerea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, drept o „greșeală politică fatală”. În opinia sa, acțiunile din această seară „arată că guvernarea se află în mare disperare li a luat pe căi foarte și foarte greșite”. „Le amintesc celor de guvernare că vremurile mereu se schimbă, mai ales așa „vremuri bune” ca acestea, și atunci vor răspunde inevitabil pentru fărădelegile și precedentele periculoase pe care le comit ei azi”, a scris politicianul, într-o postare pe Telegram.

Și deputatul BCS, Vlad Batrîncea, a venit cu o reacție la ultimele acțiuni care s-au produs în această seară la Procuratura Generală. Acesta califică situația drept un act de răfuială politică și afirmă că „perioada statului capturat în stilul lui Vladimir Plahotniuc revine”.

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo și soția sa, au fost reținuți de ofițerii PA.


Pub