Igor Dodon s-a întâlnit cu Dmitrii Kozak, la Moscova. Despre ce au discutat

Liderul Partidului Socialiștilor din Moldova, Igor Dodon, aflat într-o vizită la Moscova, anunță că a avut o întrevedere cu șeful-adjunct al administrației președinției Federației Ruse, Dmitrii Kozak. Politicianul spune că cei doi au discutat „o gamă largă de probleme legate de dezvoltarea și consolidarea parteneriatului strategic între cele două state, au ajuns la o opinie comună cu privire la importanța asigurării dinamicii pozitive în domeniile de interes reciproc”.

Foto: Telegram/IgorDodon

„Am remarcat că 19 noiembrie a acestui an marchează 20 de ani de la semnarea Tratatului de prietenie și cooperare între Republica Moldova și Federația Rusă, care ne oferă o bună oportunitate de a analiza rezultatele muncii noastre comune și de a stabili prioritățile pentru interacțiuni suplimentare în beneficiul popoarelor din țările noastre”, a spus Dodon.

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a plecat ieri, 5 octombrie, într-o deplasare la Moscova. Acesta a spus că va reveni în țară peste două zile, iar duminică va participa la protestul în susținerea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, reținut ieri de SIS.


Pub