(video) Accident cu o maşină INSP pe bulevardul Renaşterii. Ce spune poliţia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou accident în capitală cu implicarea unei maşini INSP. S-a înregistrat pe bulevardul Renaşterii la ora 12:47, printr-un apel la 112. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Angajaţii Secţiei documentare accidente rutiere al DP mun. Chişinău, care au ajuns la faţa locului, au constatat că implicate sunt un taximetru Toyota care era condus de un şofer de 68 de ani şi o Skoda condusă de un şofer de 45 de ani.

Ofiţerul de presă Svetlana Scripnic ne-a comunicat că pe caz a fost iniţiată o anchetă. Urmează a fi stabilite circumstanţele, dar şi cine se face vinovat de comiterea accidentului.

VIDEO: facebook.com/victor.para.129
VIDEO: facebook.com/RusnacIon

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/