(video) Reguli există, dar nu pentru toţi. Iată ce şi-a permis să facă posesorul unui Taycan pe strada Grenoble

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un cititor AutoBlog.MD, deşi nu este împotriva maşinilor electrice, s-a arătat indignat că cele performante sunt deja folosite în Chişinău pentru a încălca regulile de circulaţie mai uşor şi mai comod.

Beneficiind de puterea enormă şi cuplul instant, proprietarii acestora pot face manevre în doi timpi şi trei mişcări, însă uneori şi cu abatere de la normele legale, aşa cum s-a întâmplat şi în această situaţie în care un Porsche Taycan a fost surprins pe contrasens pe strada Grenoble, ulterior trecând şi la culoarea roşie a semaforului.

Chiar dacă acest conducător auto ar fi avut o urgenţă, asta nu îl scuteşte de obligativitatea de a respecta RCR. La urma urmei, să te lauzi cu o astfel de maşină şi să-i desconsideri într-un astfel de mod pe colegii din trafic tot nu este un lucru frumos.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/