‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiri„Vinuri Mari de la Crame Mici” - participă la evenimentul micilor producători de vin

„Vinuri Mari de la Crame Mici” – participă la evenimentul micilor producători de vin

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

La 14 octombrie Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani găzduiește un frumos vernisaj de vinuri în aer liber ce provin de la cramele mici din Moldova.

Evenimentul sprijinit de „Asociația Micilor Producători de Vinuri” în frunte cu președintele acesteia Arcadie Foșnea, „Federația Națională a Fermierilor” condusă de Valeriu Cosarciuc și cu sprijinul Preturii sectorului Buiucani se va desfășura sub denumirea de „Vinuri Mari de la Crame Mici”.

Acest eveniment care va aduna zece mici producători autohtoni de vinuri își propune să aducă în atenția publicului consumator cele mai selecte și autentice vinuri produse în cantități mici și calitativ.

„Crama Mircești”, „Tronciu Winery”, „Soma Winery”, „Alter-Ego”, „Crama Tătaru”, „Vinăria Ulinici”, „Bahu Winery”, „Sava Winery”, sunt doar câteva din cele ce vor fi prezente.

Evenimentul va debuta la ora 9:00 și se va încheia la ora 17:00. Chișinăuienii sunt îndemnați de ziua orașului să vină cu întrega familie la eveniment.

Totodată, veți putea savura cașcavaluri autohtone de cea mai bună calitate. Cașcavalurile maturate asociindu-se perfect cu vinurile tinere, dar și maturate.

‹ adv ›

Vizitatorii sunt rugați să respecte toate regulile impuse de pandemia Covid-19, iar consumul vinului achiziționat să se facă acasă în siguranță. Agrobiznes este partener media a acestui frumos eveniment!

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›