image
Sursa foto: Getty Images

Salvatorii lui Koeman. 5 jucători pot schimba jocul Barcelonei după pauza competițională

FC Barcelona traveresează un moment nefast, dar antrenorul Ronald Koeman speră că va putea redresa situația echipei în luna octombrie.

FC Barcelona a câștigat un singur joc din ultimele șase, în toate competițiile, iar ultimele două jocuri le-a pierdut fără drept de apel: 0-3 cu Benfica și 0-2 cu Atletico Madrid. În luna octombrie, sub comanda lui Koeman se va baza pe cinci jucători importanți: Ansu Fati, Jordi Alba, Pedri, Sergio Aguero și Ousmane Dembele, scrie Mundo Deportivo.

Cei cinci au fost chinuiți de accidentări în ultima perioadă, iar în această lună ar trebui să ajungă la 100% din punct de vedere fizic. Ansu Fati a înscris la primul meci oficial după aproape un an, scor 3-0 cu Levante, iar după pauză internațională sunt șanse mari să-l vedem din nou aproape de capacitatea maximă.

Jurnaliștii spanioli se așteaptă ca FC Barcelona să arate un alt joc după ce jucătorii enumerați mai sus vor reveni pe gazon cu forțe proaspete. După pauza internațională, FC Barcelona va avea trei meciuri de foc: vs Valencia (17 octombrie), vs Dinamo Kiev (20 octombrie) și vs Real Madrid (24 octombrie).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: