image
Sursa foto: Jurnal FM

Ascultă Jurnal FM și câștigă 500 de lei, de luni până vineri!

Adori să asculți radio 24 din 24? Atunci e cazul să asculți Jurnal FM, pentru că te premiază, de luni până vineri, cu 500 de lei zilnic, doar pentru că ești radioascultător fidel.

În cadrul campaniei de fidelizare „Ascult Jurnal FM”, radioascultătorii trebuie să expedieze la numărul scurt 9955 un SMS, care să conțină parola „Jurnal FM” și prenumele. Extragerea câștigătorului are loc de luni până vineri, în emisie directă, la Jurnal FM. Ascultătorul este obligat să răspundă cu „Ascult Jurnal FM!”. Dacă apelatul o face în alt fel decât modul stabilit, premiul va trece, cumulativ, pentru extragerea următoare.

„Primul premiu a mers la Marina, o gospodină care se machia în fața oglinzii, din declarațiile sale. Aștepta, de altfel, să fie sunată ca și toți ceilalți 200 și ceva de oameni care au expediat corect parola „Jurnal FM” și trebuia să răspundă la telefon cu „ascult Jurnal FM”, fără oricare alte cuvinte în plus”, a menționat Bogdan Dascăl, prezentator PopCorn Show.

„Eu eram destul de sceptic că o să răspundă cu - „ascult Jurnal FM”. A fost din start o pauză, când s-a făcut conexiunea, și zic, sigur acuș o să zică un „da” și când a răsunat „ascult Jurnal FM” asta a fost bombă”, a povestit Alex Marcoci, prezentator PopCorn Show, despre primul său câștigător.

„Eu din start n-am fost de acord cu această campanie pentru că fiecare 500 de lei împărțit la trei, adică de la mine, Bogdan și Alex, dacă o s-o ducem tot așa și în fiecare zi vom oferi câte 500 de lei, cred că în curând va trebui noi să sunăm la radio, să scriem mesaje să ne luăm banii înapoi. Felicitări pentru cei care într-adevăr ascultă și când îi sunăm în direct ei ne spun parola - ascult Jurnal FM”, a adăugat și prezentatorul Gabi Marcu.

Radio Jurnal FM te premiază zi de zi, pentru fidelitate. Ascultă, expediază un mesaj cu textul „Jurnal FM” și... câștigă!

Noutăţile partenerilor

comentarii: