image
Sursa foto: SIS

Înregistrarea AUDIO a apelului la 112 făcut de pretinsa victimă care ar fi fost violată de Gheorghe Petic

Serviciul de Informații și Securitate a publicat înregistrarea audio a apelului la 112 făcut de pretinsa victimă care ar fi fost violată de fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic.

Alte secvențe video ale organizării înscenării pretinsului viol, instrucțiunilor și ofertelor făcute de către foștii angajați ai Direcției 5 a INI al IGP al MAI persoanei racolate în vederea denunțării false, precum și căile de retragere și garanțiile propuse acesteia, pot fi văzute aici.

Amintim că astăzi șase foști și actuali angajați ai MAI au fost reținuți azi dimineață în cadrul urmăririi penale pe un caz ce ține de fabricarea unui dosar penal, pe mai multe capete de acuzare. În cadrul urmăririi penale au fost documentate acțiuni ce țin de fabricarea unui dosar penal privind o pretinsă infracțiune de natură sexuală, care ar fi fost săvârșită de un fost angajat MAI.

Bănuiții, folosindu-se de statutul special, ar fi racolat o persoană în vederea denunțării false cu bună ştiinţă și ar fi asistat-o în falsificarea probelor prezentate, cu utilizarea tehnicii speciale. În cazul în care persoanele reținute vor fi găsite vinovate, acestea riscă pedeapsă penală cu închisoare de la 2 la 7 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii pe un termen de la 5 ani la 10 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: