Toyota anunţă despre noul Aygo X – special pentru Europa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Toyota confirmă astăzi noul Aygo X, numele viitorului crossover al companiei din segmentul A. Cu “X” care face referire la termenul “cross”, noutatea se va adăuga la oferta tot mai mare de produse crossover a mărcii. “X” continuă, de asemenea, semnătura modelului care a fost introdusă cu a doua generație Aygo în 2014.

Din 2005, Aygo a fost cel mai accesibil produs Toyota, apreciat de clienți datorită caracterului său tineresc și distractiv.

Teaser oficial

În dezvoltarea noului Aygo X, Toyota a decis să-l continue ca un proiect făcut complet intern pentru a oferi prima schimbare completă de model planificată, dezvoltată, proiectată și produsă în Europa la centrul de dezvoltare Toyota Motor Europe.

Din punct de vedere al designului maşina va fi inspirată din conceptul Aygo X prologue.

Cea mai nouă mașină compactă din gama Toyota este construită pe platforma GA-B de succes a Toyota New Global Architecture, introdusă pentru prima dată cu noul Yaris – Mașina Anului 2021 în Europa – și, mai recent, cu noul Yaris Cross.

Dezvoltat în Europa, pentru clienții europeni, echipa de dezvoltare a modelului Aygo X a studiat viața actuală și viitoare în mediile urbane și suburbane din Europa pentru a oferi un crossover compact încrezător, unic pentru segmentul A, care va fi produs în Kolin la uzina Toyota Motor Manufacturing din Republica Cehă.

Noul Aygo X va fi dezvăluit în premieră europeană la începutul lunii noiembrie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/