image
Sursa foto: Profimedia

Contraperformanță rușinoasă și ridicolă a lui PSG, după 0-2 cu Rennes. Parizienii au cele mai mari salarii de pe planetă

PSG a făcut mega-investiții mai ales în această vară, odată cu aducerea lui Messi, printre alții, însă a reușit o contraperformanță ridicolă și totodată rușinoasă în meciul cu Rennes, pierdut cu 0-2.

PSG a avut zero șuturi pe poartă împotriva echipei de pe locul 7 în Ligue 1. Asta cu toate că parizienii i-au avut titulari pe Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria. Așa ceva nu s-a mai întâmnplat din 2007.

La începutul sezonului, specialiștii au fost impresionați de forța de atac a lui PSG și o considerau echipa cu cea mai tare ofensivă din lume. Este și normal dacă avem în vedere doar salariile jucătorilor, pe lângă valoarea lor.

Messi e jucătorul cu cel mai mare salariu din lume. PSG îi pune pe masă sextuplului câștigător al Balonului de Aur 41 de milioane de euro net pe an.

Odată cu startul acestui sezon, PSG a devenit echipa cate plătește cea mai mare masă salarială din lume, dintre toate sporturile, 302 milioane de euro, bani achitați doar jucătorilor și staffului, fără a mai include aici și alți angajați de la club.

Vedetele de la PSG au fost criticate aspru în presa franceză. Chiar dacă au dominat prima repriză, parizienii "au rămas în pană de idei după pauză, iar Rennes a luat toate punctele după două lovituri rapide.

Carențele lui PSG sunt prea evidente. Neymar a fost importent, Mbappe a fost risipitor, Hakimi s-a expus defensiv. Niciun șut pe poartă din partea lui PSG", au scris cei de la Getfootballnews.

Eșecul cu Rennes a fost primul pentru PSG din acest sezon. Rennes a întrerupt astfel şirul victoriilor lui PSG, care îşi dorea cel de-al 9-lea succes consecutiv. Cu toate acestea, PSG rămâne lider în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce Rennes este pe 7, cu 12 puncte.

Și antrenorul lui Rennes a bifat o performanță unică. Bruno Genesio a devenit primul antrenor care bate PSG de 4 ori de când parizienii au fost preluați de șeicul Qatarului. Trei dintre victoriile lui Genesio sunt de când era pe banca lui Lyon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: