image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Dumitru Alaiba, despre ultimele declarații ale procurorului general: „Timpul „demisiei de onoare” a trecut”

Și deputatul Dumitru Alaiba, președinte al Comisiei economie, buget și finanțe a venit cu o reacție la acuzațiile scandaloase făcute într-un briefing astăzi de procurorul general Alexandru Stoianoglo. Alaiba anunță că unicul briefing pe care îl așteaptă de la Stoianoglo e cel la care acesta și-ar anunța demisia.

Doar demisia, nu cea „de onoare”. Timpul „demisiei de onoare” a trecut. În rest, tot ce debitează acest personaj este absolut irelevant. Și dacă dumnealui crede că va fi mai longeviv în postul său decât acest parlament, greșește amarnic”, a conchis deputatul într-o postare pe facebook.

Precizăm că și ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a declarat că Alexandru Stoianoglo „a trecut o linie roşie, folosind funcţia pe care o deţine în interes propriu”.

Amintim că azi procurorul general a organizat un nou briefing în cadrul căruia a declarat că este atacat de actuala guvernare la indicațiile fostului procuror șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, și că acesta ar fi consiliat guvernarea PAS în 2019, ar sta în spatele unor ONG-uri și totodată raporta ambasadorilor străini orice mișcare din cadrul acestei instituții.

Noutăţile partenerilor

comentarii: