Mai multe vedete au oferit cafea gratuită în stațiile Petrom. Cine sunt acestea și cum s-au descurcat în rol de Barista

Milioane de oameni din întreaga lume au sărbătorit băutura lor preferată – cafeaua. În Republica Moldova, tradițional, tonul sărbătorii a fost dat de Petrom. Astfel, pe întâi octombrie, de Ziua Internațională a Cafelei, sute de moldoveni și-au savurat cafeaua în stațiile Petrom.

Foto: Petrom

Cei mai norocoși au avut parte de o cafea gătită de vedete de la noi din țară, care au acceptat cu plăcere rolul de barista. Emilian Crețu, Daniela Ciocanu, Inessa Voscoboinic, Tatiana Heghea și băieții de la Zebra Show au servit gratis clienții cu o cafea VIVA, care se găsește doar în stațiile Petrom.

Startul a fost dat de prezentatoarea Inessa Voscoboinic, care a ajuns dis-de-dimineață la stația Petrom din zona Gării Feroviare din Chișinău. “Ador sportul și sunt adepta modului sănătos de viață, dar acest lucru nu mă împiedică să sorbesc un Americano sau un Latte de la VIVA ori de câte ori trec pe la Petrom. Azi am decis să mă împart”, ne-a spus vedeta.

Între timp, la stația de lângă Gara de Sud a intrat în acțiune și Daniela Ciocanu. Zâmbetul prezentatoarei a atras ca un magnet amatorii de cafea. Vedeta ne-a spus că a acceptat provocarea Petrom pentru că este convinsă de calitatea cafelei VIVA, pe care a avut ocazia să o încerce de mai multe ori și care, spune ea, corespunde standardelor sale.

La sărbătoarea Petrom a fost și Tatiana Heghea. Cântăreața a împărțit doze de energie și bună dispoziție la una dintre stațiile de pe strada Calea Orheiului. Cafelele au fost îndulcite cu câteva note muzicale și autografe.

Bancurile au fost asigurate de băieții de la Zebra Show. Pavel Sîrbu și Dumitru Roman afirmă că sunt clienți fideli Petrom nu doar pentru carburanți. “Venim la Petrom și la o ceașcă de cafea bună, unde mai punem la punct și scenariile pentru viitoarele proiecte, care se discută mai cu spor”, a precizat Pavel Sîrbu.

Ziua a continuat cu glumele lui Emilian Crețu, care a făcut cafea la stația de la marginea satului Mitoc, raionul Orhei. Actorul a profitat de generozitatea Petrom, îndemnând toți clienții să facă coadă la tejghea. Vestea că vedeta va împărți cafea VIVA s-a răspândit cu viteza luminii prin zonă, iar oaspeții nu s-au lăsat așteptați.


Pentru Petrom, calitatea cafelei contează la fel de mult ca și calitatea carburanților. Iată de ce, în acest an, a fost lansată cafeaua VIVA în toate stațiile cu zonă gastro. Aroma unică și gustul armonios este rezultatul unei experiențe italiene de peste 30 de ani în prăjirea cafelei, pregătite special pentru Petrom.


// console.log('no ads situation')