image
Sursa foto: border.gov.md

Operațiune la frontieră: Au fost găsite două mașini și o barcă folosite de contrabandiștii de țigări; Sunt mai mulți bănuiți

Ample acțiuni de intervenție la frontiera moldo-română. În rezultat au fost depistate două autoturisme, o barcă gonflabilă, iar mai multe persoane sunt bănuite de implicare în contrabandă cu țigări.

Angajații Sectoarelor Poliției de Frontieră Cuhnești, Valea Rusului și Costești au fost antrenați astăzi în ample activități desfășurate pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări.

Conform informației inițiale, la ora 01:20 polițiștii de frontieră din Cuhnești au fost informați de către colegii români, SPF Românești, precum că pe teritoriul României a fost depistat un mijloc de transport, încărcat cu țigări. Totodată, s-a comunicat că în cadrul operațiunii de stopare a mașinii a fost rănit conducătorul auto.

La valorificarea informației operative, în zona de responsabilitate au acționat grupe de intervenție din cadrul Direcției regionale VEST, dar și al subdiviziunilor învecinate.

Ca urmare a căutărilor de frontieră, în apropiere de malul râului Prut au fost depistate două vâsle și o geantă în care era împăturită o barcă gonflabilă. Continuarea cercetărilor în regiune a rezultat cu depistarea a două autoturisme care erau folosite de contrabandiști în transportarea ilegală a coletelor cu țigări.

În același timp au fost identificate și mai multe persoane pe care există bănuială rezonabilă de implicare în contrabanda cu țigări.

În prezent, polițiștii de frontieră în conlucrare cu procurorii investighează cazul sub toate aspectele legale, cu acumularea probelor și stabilirea circumstanțelor.

border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: