(video) „Standard de la Bălți” pe scena Super Star: Două tinere din Moldova au cucerit jurații de la primele note cântate: „Ai un da, puternic chișinăuian”

Două tinere din Republica Moldova au impresionat juriul de la concursul Super Star România. Este vorba despre adolescenta Irina Revenco din Bălți și Victoria Peșterean, originară din Chișinău, dar care locuiește în capitala României. Fetele au primit ticketul auriu și vor evolua în etapa următoare.

Foto: colaj

Victoria Peșterean are 25 de ani și este profesor de pian. A început din clasa I să meargă la concursuri de muzică și evenimente. Moștenește talentul de la ambii părinți, dar niciunul nu a studiat în domeniu. 

„Cred că nu am avut niciodată un job serios, îmi place să trăiesc liber. Cânt, studiez, sunt eu și mă redescopăr mereu”, povestește tânăra.

Prima piesa a fost suficientă pentru a cuceri jurații, însă i-au cerut să interpreteze și o piesă acapela.

Smiley a spus că a fost convins și după prima cântare, iar Carlas i-a oferit „un da puternic chișinăuian”. Raluka și Marius Moga la fel i-au spus „da”.

Vedeți mai jos prestația Victoriei.


O altă tânără care a convins jurații că poate stăpâni muzica este Irina de la Bălți. Aceasta a crescut cu muzica în casă pentru că tatăl ei este lăutar. Irina iubește să cânte la chitară și studiază ore în șir la aceasta zi de zi. Se simte mai încrezătoare când o are cu ea pe scenă.

După ce Marius Moga i-a spus că „standardul e sus la Bălți”, Irina a replicat: „Da, acuș vă demonstrez standardul”.

După ce a cântat Moga i-a spus că are multă forță când cântă, iar Raluka i-a spus că se bucură că a venit la SuperStar.

„Piesa e greu de cântat, tu ai reușit și eu tare mă bucur. O să ascult și varianta ta pe net, dacă o să o plasezi, dar toată”, a spus Carlas.

Vedeți aici prestația tinerei.


Mai mulți tineri din Moldova au evoluat la Super Star, în săptămânile anterioare.


Pub