image
Sursa foto: Jurnal.md

O femeie de 48 de ani a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiată de către concubinul său, la Fălești

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiată de către concubinul său, la Fălești. Incidentul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 19:20. Oamenii legii au stabilit că victima este o femeie de 48 de ani.

Femeia a fost transportată la Secția de urgență a spitalului raional Fălești pentru stabilirea leziunilor corporale și acordarea ajutorului medical.

Fiind audiați vecinii fătpașului, s-a stabilit că acesta s-a certat pe tot parcursul zilei cu femeia de 48 de ani. Vecinii au mai declarat că aceștia aveau des conflicte, se certau și că ambii întrebuințau băuturi alcoolice.

Barbatul de 47 de ani se afla în stare de ebrietate, însă acesta neagă pricinuirea leziunilor corporale concubinei sale și nu poate explica cine ar fi putut pricinui aceste leziuni.

Potrivit oamenilor legii, persoanele fac parte din familie social-vulnerabilă, nu sunt încadrați în cîmpul muncii, fac abuz de alcool, nu au copii la întreținere.

La evidență ca agresor familial cetățeanul nu se află. Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: