Te vrem în echipa noastră! Fii stagiarul Academiei Moldcell!

Țineți minte filmul cu Robert De Niro, „The Intern”? La Moldcell e mai bine ca-n filme, cel puțin mult mai interesant. Academia Moldcell revine cu o nouă ediție. Cei 15 studenți aleși, timp de 7, vor lucra în cadrul companiei și vor beneficia de o bursă lunară în valoare de 3500 lei.

Foto: Moldcell

Ești în căutarea jobului potrivit pentru tine? E în regulă. Cu ajutorul Academiei Moldcell, îți asigurăm un început de carieră la care mulți râvnesc. La Moldcell, vei lucra cot la cot cu cei mai buni profesioniști din țară și vei avea parte de o echipă de milioane, care te va susține în toate inițiativele tale.

”Am învățat ce înseamnă să lucrezi în echipă”, ”Comunicarea e cheia succesului”, Moldcell e o companie friendly”

Sunt câteva din impresiile stagiarilor Academiei Moldcell din anul trecut, doi fiind angajați cu succes în cadrul companiei.


În calitate de stagiar Moldcell, vei simți pe pielea ta ce înseamnă să lucrezi într-o companie care schimbă lumea prin intermediul tehnologiilor inovatoare de comunicare. În cele 7 luni de stagiu, vei participa la proiecte de inovare, vei vedea cum funcționează toată „mașinăria de comunicare” din culise.


Notează cu roșu în calendar:
Lansarea proiectului: 1 octombrie 2021
Perioada de colectare a dosarelor: 1 - 15 octombrie 2021
Interviuri: 15 - 30 octombrie 2021


// console.log('no ads situation')