(video) Priviţi cum arată unul dintre cele mai agresive bodykituri pentru Toyota Hilux

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pickup-ul Toyota Hilux a primit un kit de stilizare destul de radical de la atelierul RAD din Thailanda. Numit Pathfinder, programul de tuning include atât modificări estetice, cât și tehnice. Totul pentru minim 6.060 de dolari SUA.

Mașina arată foarte amenințător după ce i se instalează noi bare de protecţie din oţel, extensii pe arcurile roţilor, o nouă capotă, noi corpuri de iluminat cu LED-uri, noi roţi, printre altele. Contribuie la aspect şi garda la sol uriaşă.

Grila radiatorului reprezintă, de asemenea, un element original. Acestea, dar şi alte părţi componente, sunt imprimate 3D și ulterior vopsite cu ajutorul unei instalații robotizate.

Pe lângă faptul că mai poate fi dotat cu anvelope all-terrain, un troliu, snorkel şi alte lucruri utile pentru o maşină orientată spre off-road, noua suspensie Old Man Emu permite clientului să aleagă cât de mult îşi doreşte să o ridice: cu 51, 102 sau 152 mm!

Iar pentru a face mai comodă intrarea şi ieşirea din pickup se pot instala trepte solide sau chiar unele acţionate electric, care îşi fac apariţia automat.

Modificări la motor, cutie de viteze sau sistem de tracţiune nu se anunţă.

Vezi şi: (video) Supărat că Mercedes nu a lansat un X-Class AMG, un bărbat din Africa şi-a făcut o Toyota Hilux AMG

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise