‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 25 martie, 2024
5.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriZiua Vinului 2021: în acest weekend, vinăriile din ţară așteaptă vizitatori

Ziua Vinului 2021: în acest weekend, vinăriile din ţară așteaptă vizitatori

‹ adv ›
‹ adv ›

În cele două decenii, Ziua Națională a Vinului a celebrat tradiţiile vinificaţiei în Moldova, dedicarea, pasiunea viticultorului şi a vinificatorului.

Ca şi în anul precedent, ţinând cont de contextul pandemic, Ziua Națională a Vinului se mută din Piaţa Marii Adunări la vinării, vinoteci şi în casele moldovenilor, devenind cu adevărat o sărbătoare naţională, a tuturor, sărbătorită în toată ţara.

„Ziua Națională a Vinului a devenit deja o tradiție frumoasă și un omagiu adus muncii asidue a viticultorilor și vinificatorilor. Aduc sincere mulțumiri tuturor producătorilor de vin, cât și celor care sprijină Wine of Moldova, pentru că promovați cu mândrie imaginea Republicii Moldova. Suntem alături de producătorii noştri, le apreciem efortul și succesele, rezultatele frumoase care le-au deschis drumul spre pieţele internaţionale. Această sărbătoare are o însemnătate deosebită pentru noi toți, și poartă în sine inițiativa de a continua promovarea și consolidarea imaginii țării ca un important stat vitivinicol, celebrând în siguranță, alături de cei dragi”, a venit cu un mesaj de felicitare Cristina FROLOV, director IP Oficiul Național al Viei și Vinului.

În primul weekend a lui octombrie, vinăriile şi vinotecile din ţară vor întâmpina oaspeţii cu uşile deschise, oferind un program special – degustări şi meniu de sărbătoare, excursii, oferte speciale, reduceri la gama de produse.

Vinăriile care deja şi-au anunţat programul pentru 2-3 octombrie, respectând normele de siguranță sunt: Basavin, Château Vartely, Purcari Wine Bar, Castel Mimi, Cricova, Chateau Cojușna, vinăria ATU, Vinăria Mileștii Mici, Vinăria Tronciu, Land of Basarabia, Crama Mircești, Vinăria Divus, Karaga Gani, Vinuri de Comrat, dar și multe altele.

Totodată, ediţia aniversară a sărbătorii naționale vine cu o identitate vizuală nouă, creată de către Eugen Boico.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii