image
Sursa foto: Profimedia

Spăla și vopsea ambarcațiuni în port! Cum a ajuns ”celălalt” Cristiano să îngenuncheze Real Madrid

Cristiano, unul dintre eroii celor de la Sheriff Tiraspol, echipa care i-a administrat o doză de umilință lui Real Madrid, în grupele Champions League după ce a învins formația spaniolă cu scorul de 2-1, are o poveste de viață greu de crezut.

Fotbalistul se poate mândri cu performanța de a fi până acum cel mai bun pasator decisiv din Champions League. Fundașul a contribuit cu două pase decisive la meciul cu Șahtior Donețk și a bifat încă una la meciul cu Real Madrid.

Ascensiunea lui Cristiano nu a fost deloc una lipsită de greutăți. Fotbalistul a intrat în fotbalul profesionist în anul 2014, la Vitoria das Tabocas, echipă care evolua la acel moment în al doilea eșalon al Braziliei.

Totuși, povestea sa începe mai devreme, la Corinthians, iar, mai apoi, la Vasco da Gama, echipa care a renunțat la el în 2011. Atunci, fotbalistul a decis să renunțe la fotbal și să își găsească o slujbă prin care să își poată întreține familia.

”Am renunțat la fotbal și m-am angajat într-un port din Rio. Am fost angajat la două companii diferite pentru a o ajuta pe mama mea care, la acel moment, rămăsese fără muncă. Am vopsit și am spălat ambarcațiuni și submarine”, a declarat Cristiano, citat de Marca.

După această perioadă dificilă pentru Cristiano da Silva Leite, fotbalistul a primit o șansă uriașă de care a profitat. Acela a fost momentul când a primit oferta de la Vitoria das Tabocas. Brazilianul a trecut apoi pe la echipe precum CRB, Murici, Bonsucesso, Criciuma, Volta Redonda.

Ultima l-a împrumutat, în anul 2017, la Sheriff Tiraspol, iar, după ce perioada de împrumut a expirat, moldovenii au decis să îl cumpere definitiv. Fotbalistul a mărturisit că nu auzise până la acel moment de Moldova.

”Nu auzisem niciodată de Moldova. Un coechipier care jucase acolo m-a contactat pentru că aveau nevoie de un fundaș stânga. El m-a recomandat pe mine. Mi-au făcut o ofertă foarte bună și am semnat. M-am adaptat repede”, a mai spus Cristiano.

Pentru Cristiano și Sheriff Tiraspol urmează, în Champions League, duelul cu Inter Milano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: