image
Sursa foto: Instagram

Messi s-a mutat în casă nouă! Ce locuință a ales Antonela în Paris și care este prețul lunar achitat

Leo Messi (34 de ani), care a marcat primul său gol pentru PSG, motiv de mândrie și pentru Antonela Roccuzzo, în victoria 2-0 cu Manchester City, din faza a doua a grupelor UEFA Champions League, și-a găsit o casă în care să se mute la Paris.

Pentru noua sa locuință, în care va sta cu familia, și care nu este chiar așa cum a visat, starul argentinian va achita lunar o taxă de peste 20.000 de euro.

Jurnaliștii de la RMC Sport, preluați de The Sun, susțin că Messi și Antonela Roccuzzo, soția sa, ar fi bătut palma cu proprietarii încă de săptămâna trecută. Luxosul apartament s-ar afla în cartierul Neuilly-sur-Seine, situat în partea de vest a Parisului.

Noua lociunță a familiei Messi este de fapt un duplex, cu o suprafață de 300 de metri pătrați, spațiu considerat suficient pentru relaxare. Deși nu dispune de o piscină interioară, cum și-ar fi dorit ei, reprezentanții familiei s-ar fi îndrăgostit până la urmă rapid de noua ”proprietate”. Tatăl lui Leo, Jorge Messi, și Antonela au fost cei care ”au alergat” după locuință și care au decis că acesta este locul perfect.

Mai mult, copiii familiei au fost deja înscriși la una dintre școlile internaționale, de top, din Franța, situată undeva în zonă.

Până acum, Messi și a sa familie, au locuit la Hotelul Royal Monceau, de cinci stele, acolo unde o cameră costa pe noapte peste 20.000 de euro.

Înainte de a se lua decizia finală, Messi a fost atras de un vechi castel, supranumit ”Palatul roz”, acolo unde familia beneficia de toate condițiile. Numai că Messi nu a vrut să arunce pe fereastră cu banii și nu a acceptat ”schimbarea de macaz” a proprietarului, care a majorat prețul, chiar înainte de semnarea contractului, la peste 10 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: