(video) Prinși cu mâța-n sac: Doi bărbați se dădeau proprietarii unei locuințe în încercarea de a scăpa de agenții de Securitate

Au mers la furat, însă au ajuns la sectorul de poliție. Potrivit ofițerului de presă al poliției Ialoveni, Didenco Mariana, doi bărbați, ambii cu vârsta de 30 de ani, au fost reținuți de agenții de Securitate, după ce ar fi încercat să fure, dintr-o locuință din satul Costești, bunuri în suma de 10 mii de lei.

Foto: Facebook/Bercut Security


Totul s-a produs în data de 23 septembrie, aproximativ la ora 19.45, seara.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului Ialoveni, Didienco Mariana, indivizii ar fi profitat că stăpânii lipsesc de acasă, au spart ușa și au pătruns în interior. Aceștia nu știau însă că locuința se află sub protecția unui serviciu de securitate privată și peste câteva minute deja s-au trezit cu gardienii la ușă. Pentru a nu se da de gol, indivizii s-au dat drept proprietarii locuinței și s-au culcat în pat. Însă trucul nu a trecut.

Cei doi au fost scoși din casă și puși la pământ iar la fața locului pentru înregistrarea cazului a fost chemată poliția. Prin urmare, indivizii au fost urcați în mașină și duși la sectorul de poliție.

Ulterior, ambii au fost reținuți pe 72 de ore, iat apoi arestați pe un termen de 30 de zile. Toate circumstanțele cazului se stabilesc.


Pub