(video) Voronin a mers la 3 înmormântări în această săptămână: „Acolo e conveier, dar noi aici lea, lea, lea”

Deputatul BCS, Vladimir Voronin, a pierdut 3 oameni din viața sa în ultima săptămână. Acesta a menționat că a mers la Sfântul Lazăr, de 3 ori, inclusiv și ieri, pentru a-și lua rămas bun, iar ce a văzut acolo este un conveier. „Se stabilește câte minute pot rudele să stea în fața sicriului și peste atâtea minute trebuie să fie scos pentru că afară stau alte sicrie”, a adăugat Voronin. Declarațiile sale au venit în timpul unor dezbateri pe un proiect ce prevede ca țara noastră să împrumute bani pentru a face față pandemiei.

Foto: colaj

„Sunt convins că nu discutăm în acea direcție această problemă. Țara este în pericol, cetățenii țării sunt în pericol. Săptămâna această de 3 ori am fost la Cimitirul Sfântul Lazăr, de 3 ori, și ieri. Mi-am luat rămas bun de la tovarășii, prietenii. Acolo e conveier, se stabilește câte minute pot rudele să stea în fața sicriului și peste atâtea minute trebuie să fie scos pentru că afară stau alte sicrie, dar noi aici - lea, lea, lea. Când este vorba despre sănătatea oamenilor nu trebuie de jucat cu banii, bani mulți, puțini, aici trebuie responsabilitate de demonstrat, noi parlamentarii cei care suntem aleși de cetățeni și trebuie să avem grijă de toată țara. 

La urmei urmei, oamenii să fie sănătoși că ei vor produce acești bani și aceste datorii le vom întoarce înapoi și să facem totul posibil să scoatem țara din impas”, a spus Voronin.

„Eu din nou sunt de acord cu domnul Voronin”, a spus Dumitru Alaiba.



Pub