(foto) Fotografia care aprinde Europa: Cum s-au pozat Messi, Neymar și Mbappe după victoria cu Mancester City

E linişte la Paris între vedetele de sute de milioane de euro ale lui PSG, Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar. Brazilianul a postat o fotografie pe care internauții au numit-o „poza care sperie Europa”, scrie Eurosport.ro  

Foto:

În ultimele săptămâni s-a vorbit mult despre faptul că Mbappe pe de-o parte şi Neymar şi Messi, pe de alta, sunt în tabere diferite. Însă,în victoria cu City, 2-0, acest lucru nu s-a văzut, cei trei conclucrând perfect la acţiunile de atac ale gazdelor.


După meci, Neymar a postat pe reţelele de socializareo imagine care pare să ateste faptul că e linişte în capitala Franţei între cei trei titani din atac.

Fotografia reconcilierii la PSG care sperie Europa, notează Marca, spaniolii temându-se de faptul că parizienii vor justifica statutul de mare favorită la cucerirea Champions League. Înainte de startul grupelor, formaţia lui Pochettino avea cota cea mai mică pentru a câştiga competiţia, dar egalul cu Brugge, din prima etapă, îi "retrogradase" pe locul 3, după City şi Bayern.


La momentul de față PSG este prima în grupă, dar nu are asigurată sub nicio formă această poziţie la finalul celor 6 meciuri. Dacă cetăţenii se impun în retur şi câştigă celelalte partide rămase, vor câştiga şi grupa, pentru că parizienii au făcut un egal neaşteptat la Brugge, în prima etapă.


Pub