Fotbalul i-a unit, în mesaje: Politicieni de „toate culorile” au venit cu mesaje de felicitare pentru victoria campioanei Moldovei

Mai mulți politicieni din țară au venit cu mesaje de felicitare pe rețelele sociale după ce aseară campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a învins cu 2-1 Real Madrid. 

Foto: digi24.ro

„Moldova a intrat în istoria fotbalului European! Sheriff Tiraspol a făcut o minune, o senzație și a oferit Moldovei o poveste din lumea fotbalului. Pe legendarul stadion Santiago Bernabeu, Sheriff a obținut o victorie fantastică asupra mărețului club – Real Madrid! 2:1 în favoarea jucătorilor de fotbal din Tiraspol! „Sheriff” câștigă a doua victorie la rând și se plasează pe primul loc în grupul de calificare! Felicit din toată inima toți fanii din Moldova și transmit sincere mulțumiri clubului din Tiraspol pentru un spectacol de fotbal incredibil! Suntem în așteptarea noilor victorii!”, a scris președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon.


Iar deputatul PAS, Radu Marian a menționat că „e cel mai mare șoc din fotbalul european”.

„Felicitări Sheriff! Cred că e cel mai mare șoc din fotbalul european în istoria recentă! Moldova va ajunge mâine pe primele pagini în toate ziarele din Europa - de data asta, pentru motive bune. INCREDIBIL!”, a menționat Marian.


Cu un mesaj a venit și fostul primar de Bălți, Renato Usatîi.

„Nu există nimic imposibil! Important să dorești și sa fii sigur că există o echipa potrivită pentru a realiza!!!”, a scris Renato Usatîi.


Victorie uluitoare la Madrid. Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a învins cu 2-1 Real Madrid.

Plecată ca victimă sigură într-o grupă cu Real Madrid, Inter Milano și Șahtior Donețk, Sheriff Tiraspol ocupă prima poziție după două meciuri și continuă să spere la o calificare în următoarea fază a competiției. Cu toate acestea, tiraspolenii nu dispun de foarte mulți bani în comparație cu adversarii din grupa D din UEFA Champions League, asta după ce viespile au un buget de doar 5 milioane de euro, scrie digisport.ro.


Pub