Fostul director al liceului român din Tiraspol, Ion Iovcev, a contestat în judecată ordinul prin care a fost demis

Directorul Liceului Român „Lucian Blaga” din Tiraspol, Ion Iovcev, a contestat în instanța de judecată decizia fostei ministre a Educației Lilia Pogolșa prin care a fost eliberat din funcție la data 22 iunie. Totodată, acesta a anunțat că în Parlamentul European a fost validat contractul individual de muncă al său, în calitate de consilier al europarlamentarului Eugeniu Tomac. 

Foto:
„Cu mare satisfacție am aflat, ieri seara, 28 septembrie, că în Parlamentul European a fost validat contractul individual de muncă al meu în calitate de consilier al europarlamentarului Eugeniu Tomac. Aduc pe aceasta cale sincere mulțumiri domnului europarlamentar Tomac, doamnei consilier a dumnealui, Tatiana Istate. De asemenea mulțumesc profesorului Daniel Florescu din București pentru ajutorul pe care mi-a acordat. Mulțumesc mult și domnului doctor, Alexiei Paluta, pentru sprijinul pe care mi l-a acordat.

Totodată țin să menționez, pentru că dreptatea să triumfeze, am depus pe data de 16 septembrie la Judecătoria Chișinău cerere de contestare a ordinului „ministrei” socialistei a lui Dodon, Pogolșa”, a scris Iovcec pe pagina sa de Facebook. 

Amintim că, la 22 iunie curent directorul Liceului Român „Lucian Blaga” din Tiraspol, Ion Iovcev, a fost eliberat din funcție printr-un ordin a foste ministre interimare a Educației, Culturii și Cercetării, Liliana Pogolșa. 


Pub